aktuality přípravka mini
žákyně
mladší
žákyně
starší
žákyně
mladší dorostenky ženy a starší
dorostenky
oddíl

STŘÍBRNÉ MEDAILE Z TACHOVA!

MLADŠÍ ŽAČKY vycestovaly v termínu 23. 10. – 25. 10. 2015 na svůj první výjezdní turnaj v této sezoně, a to do západočeského Tachova, kam odjely v sestavě dvou družstev.

Družstvo „B“ bylo složeno z mladých, méně zkušených, ale také i z úplně nových hráček. Po celý turnaj předváděly bojovné výkony a občas byly k vidění i pěkné házenkářské akce. Holkám se hned na úvod turnaje podařilo udolat družstvo Sokola Kobylisy „B“ v poměru 8:7! V jejich dalších utkáních již bodovat nedokázaly, ale každým zápasem se individuálně zlepšovaly. Konečné 8. místo na turnaji bylo maximum možného v tomto složení, ve kterém na turnaj holky odjely.

Družstvo „A“ bylo naopak složeno ze starších ročníků a více zkušených hráček. Holky po celý turnaj hrály v dobré psychické pohodě a na hřišti předváděly mnohdy velmi pohledné útočné akce. V obraně nás zdobila dobrá spolupráce, nasazení a v neposlední řadě spolehlivá brankařka. Vrcholem klidného rozpoložení byl výborný zápas se Strakonicemi (10:8) a výprask nadělený Sokolu Písek (12:3). Bohužel ve finálovém zápase jsme už na družstvo ze Strakonic nestačili a podlehli jsme mu na 7m hody (8:9). Nutno ovšem říci, že jsme celé utkání tahali za kratší konec, i když jsme až do samého závěru bojovali a i za nepříznivého stavu zápas nepoložili. Konečné druhé místo a stříbrné medaile byly důvodem k úsměvům na tvářích nás všech.

Zároveň jsme „vybrali“ jedinou individuální cenu v naší kategorii – střelkyni turnaje. Tou se stala NATKA NEKARDOVÁ, které tímto gratulujeme a přejeme mnoho dalších individuálních cen!

Sestava „B“: Tereza Šturcová, Alena Medřická, Kamila Fortinová, Karolína Dubová, Darja Zajecová (1), Karolína Soukupová (4), Audet Anne Marie (5), Adéla Váchová (6)
Trenéři: Jan Špaček, Hana Hrubešová

Sestava „A“: Natálie Nekardová (26), Klára Novotná (14), Markéta Cabalková (10), Lucie Přívratská (9), Klára Kočová (7), Jana Pražáková (4), Šárka Lukešová, Anna Skorunková
Trenéři: Jan Špaček, Hana Hrubešová

Výsledky a další informace z turnaje naleznete na webových stránkách Tachova. http://www.hazena.tachov.cz/xiv-rocnik-konany-24-25-10-2015.html






Heslo:

HC Háje

TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA HÁJE-JIŽNÍ MĚSTO, HANDBALLCLUB, pobočný spolek
IČ 629 38 045
U školky 586
149 00, Praha 4

e-mail:
vybor@hchaje.cz

hřiště:
Areál TJ Háje,
K Jezeru

GPS:
50.0365389N
14.5359419E

Kudy k nám?

klikněte na mapku...

HC Háje - mapka hřiště



HC Háje - Facebook


Činnost finančně podporuje

Praha

Praha 11